Úrad

Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV OD 25. 05. 2018

  1. Prevádzkovateľ:     Mesto Levoča
  1. Právne predpisy:

Nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) – pdf

Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov – pdf

  1. Zodpovedná osoba:

Zodpovedná osoba je určená prevádzkovateľom v zmysle čl. 37 – 39 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 44 – 46 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Kontakt:
Email:  zodpovednaosoba@levoca.sk
Telefón: 0911617444

  1. Informácie pre dotknuté osoby:
  1. Informácie v zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:
    Ankety, prieskumy a vedomostné súťaže na webovom sídle mesta
    BOZP
    Čísla občianskych preukazov zamestnancov a verejných funkcionárov mesta v povereniach alebo splnomocneniach
    Denné centrum seniorov
    Dokumentácia aktivít v rámci projektov
    Elektronická schránka
    Evidencia členov komisií a porôt vo verejnom obstarávaní
    Evidencia držiteľov evidovaných psov
    Evidencia majetku
    Evidencia záväzkov po lehote splatnosti
    Integrované obslužné miesto
    Kontaktné údaje poslancov mestského zastupiteľstva
    Kontaktné údaje vo voľbách
    Kontrola, sťažnosti, petície
    Krátkodobé prenájmy bicyklov a cyklistického vybavenia
    Matričný úrad
    Mestské tlačové periodikum
    Miestne dane
    Miestne poplatky
    Monitorovací kamerový systém
    MZ, MR, komisie MZ a hlavný kontrolór mesta
    Nájomné byty
    Odborná prax študentov škôl
    Overovanie listín a podpisov 
    Oznámenia verejných funkcionárov mesta Levoča
    Oznamovanie protispoločenskej činnosti
    Personálna a mzdová agenda zamestnancov mesta Levoča
    Podnikateľský inkubátor
    Podujatia
    Pokladňa
    Poskytovanie informácií prostredníctvom webového sídla mesta
    Pošta
    Povolenia na vstup do mesta počas Mariánskej púte
    Právne vzťahy
    Prezentácia mesta na webovom sídle mesta a na sociálnych sieťach
    Priestupkové konania, evidencia priestupkov
    Referentské vozidlá
    Register obyvateľov a evidencia súpisných a orientačných čísiel, register adries
    Registrácia kandidátov pre komunálne voľby
    Rozhodovanie na úseku investičnej činnosti v meste Levoča
    Rozhodovanie vo veciach CR a RM
    Rozhodovanie vo veciach pozemných komunikácií a cestnej dopravy
    Rozhodovanie vo veciach stavebného úradu
    Rozhodovanie vo veciach ŠFRB
    Rozhodovanie vo veciach územného plánovania
    Rozhodovanie vo veciach životného prostredia
    Rybárske lístky
    Samostatne hospodáriaci roľník
    Sociálne vzťahy
    Správa registratúry
    Sprievodcovské služby v meste Levoča
    Školstvo
    Účtovníctvo
    Voľby
    Výberové konania
    Výberové konania fakultatívne
    Zariadenie starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa
    Zmluvné vzťahy
    Žiadosti podľa infozákona
    Životné jubileá a životné udalosti
  1. Informácie v zmysle čl. 14 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:Absolventská prax
    Aktivačná činnosť
    Civilná ochrana
    Dobrovoľnícka služba
    Hospodárska mobilizácia
    Kataster
    Ochrana osobných údajov
    Požiarna ochrana
    Pracovná zdravotná služba
    Registrácia kandidátov pre komunálne voľby
    Správa bytov
    Škodová komisia
    Verejné obstarávanie
    Voľby

 5.

6.